Csaphornyos parkett

A csaphornyos parkettát 22 mm vastag tömör faelem alkotja, melynek hosszúsága 250, 300, 350, 400, 500 mm, szélessége 45, 55, 65 mm. Évszázados tradíciókra épülő, hagyományos, nagy teherbírású parketta, amely szépsége és tartóssága miatt az egyik legkeresettebb parketta.

Lamella parkett

A lamella parketta 10mm vastag tömör fából készül, mely egyedülálló módon ötvözi a csaphornyos és a mozaik parketta előnyeit:
• Mivel felületi méretét tekintve egyezik a csaphornyos parkettáéval, lerakás után azonos képet mutat.
• 10mm vastagságával azonban – megfelelve a modern kor követelményeinek – padlófűtött helyiségek burkolásánál is alkalmazható.

A lamella parketta készülhet különálló elemekből vagy igény szerint alátéthálóra táblásítva.

Mozaik parkett

Ez a klasszikusnak számító parketta 8 mm vastag, 22 mm széles, 160 mm hosszú tömör faelemekből épül fel. Tradícionális mintákban – mint a négyzet, a halszálka, az angolmintás – rakható le. A lefektetés megkönnyítéséhez alulról háló fogja össze az elemeket. A mozaik parketta a legtakarékosabb, legolcsóbb, legnagyobb mennyiségben gyártott termékünk.
Többször felújítható, csiszolható, erősen kopásálló felülettel rendelkezik. A mozaik parketta az új, modern követelményeknek megfelelve padlófűtött helységek burkolására is kiválóan alkalmas.

Lépcsőlap

A fa lépcső kellemes hatást kelt a lakásban. A lépcsőlapokat széria méretekben, illetve egyedi kivitelben megrendelésre gyártjuk. Az akác különösen alkalmas lépcsőlapnak.
A szokásos méretek:
Vastagság: 20, 30, 40 mm
Szélesség: 250-350 mm
Hossz: 800, 900, 1000, 1100, 1200 mm

Az egyedi (téglalaptól eltérő) méretek legyártásához 1:1 méretű mintát kérünk.
Annak érdekében, hogy a lépcsőlapok alakjukat stabilan megtartsák, azok szélesség toldott elemekből készülnek. A lap felületét csiszoljuk, a fellépő oldali élet lekerekítjük. (Megrendelésre a lekerekítés profilja különböző lehet.)

Célunk
A Mátraparkett Magyarország egyik vezető parkettagyártója. Több, mint 35 éves tapasztalatunkat összegyűjtve és felhasználva dolgozunk az Ön kényelméért.
Parkettáink azok számára készülnek, akiknek a parkettázás többet jelent egy egyszerű padlóburkolásnál. Termékeink megvásárlásakor a természet is beköltözik otthonába, elősegítve ezzel, hogy lakásukból igazi otthon, irodájukból kellemesebb munkahely váljék.
Több fafajtából, így akácból is, számos minőségben és méretben gyártjuk termékeinket, hogy vásárlóink változatos igényeit kielégítsük.

Minőségbiztsítás
Fontosnak tartjuk erdeink védelmét. Ezért az Egererdő Zrt részeként gondoskodunk a kivágott erdők folyamatos utánpótlásáról, a szigorú erdészeti törvények betartásával biztosítjuk, hogy nyersanyagaink ellenőrzött területekről származzanak és megfeleljenek a minőségi követelményeknek.

Kiváló minőségünk folyamatos biztosítása érdekében ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk 2000 óta. Tagja vagyunk a FEP-nek (Nemzetközi Parkettaszövetésgnek) és a FAGOSZ-nak (Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség).

Örök értékünk a fa
Ne feledje, a parkettánk megvásárlásakor Ön értéket is vesz, a valódi fa értkét, mely hosszú évtizedeken keresztül fogja biztosítani az Ön kényelmét és meghálája a gondos ápolást!